OGLAS: Poslovna priložnost – na prodaj je delujoče podjetje s 25 letno tradicijo poslovanja!

Super poslovna priložnost – na prodaj je delujoče podjetje s 25 letno tradicijo poslovanja!

CP_QmLOWUAA9XfWCena? Odkup zalog, podjetje pa dobite praktično brezplačno!

Prodaja se podjetje z registrirano glavno dejavnostjo prodaje izdelkov za osebno in ntimno nego. (celotna registracija obsega še veliko širše možnosti poslovanja). Podjetje je bilo registrirano leta 1990 in je bremen prosto. Osnovni kapital znaša 8.763,00 EUR. Podjetje je zavezanec za DDV. TRR je odprt pri NLB in v celotni zgodovini poslovanja brez blokade. Razpolagamo z kreditno kartico EUROCARD, katere limit je 4.000,00 EUR / mesečno.

S podjetjem se prodaja tudi glavna dejavnost spletna trgovina z izdelki za intimno nego, s pripadajočo domeno. Trgovina je narejena na Magento platformi. Oblika je personalizirana in se sklada z tipologijo logotipa. Število artiklov je neomejeno, prav tako so vklopljene vse napredne funkcije.

Trenutno ima podjetje na zalogi za okoli 6-7.000,00 EUR artiklov. Artikli so aktualni, nabavljeni predvsem v lanskem in letošnjem letu.

Podjetje ima navezane stike in odprte profile ter naročilnice pri večih dobaviteljih iz EU s pripadajočimi gesli.

Podjetje upravlja tudi s Paypal računom.

Za namene trženja so vzpostavljeni oglasi na Google Adwords. Oglasi so sestavljeni smiselno, targetirani na relevantne kupce in opremljeni z učinkovitimi ključnimi besedami. Oglasi se vrtijo tudi na drugih partnerskih straneh. Obisk trgovine se spremlja preko Google Anallitycs (okoli 800 obiskov na mesec).

Vzpostavljeni so tudi profili na vseh pomembnih družbenih omrežjih – FB stran, Twitter račun, G+ stran.

Računovodstvo za podjetje se vodi pri kvalitetnem računovodskem servisu, kjer ponujajo storitve tudi novemu lastniku in sicer prvi mesec brezplačno ter stalni 30% popust za nadaljnje sodelovanje. Ob prodaji se izdelajo tudi brezplačne bilance.

Podjetje se prodaja izključno zaradi pomanjkanja časa lastnikov.

Cena za celotno ponudbo: Po dogovoru.

Povpraševanja na št.: 041 638 950 ali 041 639 052.

Prepis podjetja se izvede takoj po podpisu kupoprodajne pogodbe, pri lokalnem notarju. Stroške prepisa nosijo prodajalci.